PINJAMAN TANPA DEPOSIT

Hye korang,  kat sini saya nak bagitahu korang kene bijak membuat dalam memilih syarikat pinjaman wang berlesen, antara ahlong dan scammer juga ada berkait rapat . anda perlu tahu serba sedikit dalam hal hal ini. Patutkah syarikat pinjaman meminta anda membuat bayaran atau apa apa caj sebelum anda menerima duit pinjaman? ini adalah soalan yangContinue Reading

PINJAMAN WANG BERLESEN YANG BOLEH DI PERCAYAI

Hye korang. So, ada ke tak pinjaman wang berlesen yang boleh di percayai ? Dah tentu ada, dan terlampau banyak. Boleh kata di mana mana lah ada saja iklan iklan di laman social, tempat orang lalu lalang, memang sangat banyak. Untuk anda tahu , sama ada syarikat pinjaman wang berlesen ini boleh di percayai atauContinue Reading

PERBEZAAN ANTARA AHLONG DAN PWB

Hye korang… kat sini saya nak terangkan perbezaan antara AHLONG dan PWB. sebut saje pinjaman wang berlesen orang ingat AHLONG / SCAMMER. Jadi untuk elak ditipu dengan ahlong, anda perlu tau perbezaan ahlong dengan pinjaman wang berlesen. Pinjaman wang berlesen seperti syarikat kami FANTASTIC GREETINGS SDN BHD  adalah syarikat berdaftar dan boleh dipercayai. Dah ramaiContinue Reading

WhatsApp chat